Μια επιστολή προς τους μαθητές από τον καθηγητή Φυσικής Στέφανο Σκοδράνη

Γεια σας παιδιά.

 

Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Είναι αλήθεια ότι ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις download mac os x 10.5. Η ζωή μας έχει περιοριστεί κατά πολύ και δυστυχώς αναμένεται αυτό να επιδεινωθεί. Ας ελπίσουμε να τελειώσει γρήγορα αυτή η δύσκολη φάση που όλοι περνάμε και προπάντων χωρίς σοβαρά προβλήματα υγείας Download lg smart recovery center.

Το υπουργείο Παιδείας ζήτησε από τους εκπαιδευτικούς να εφαρμόσουν μεθόδους «εξ αποστάσεως εκπαίδευσης» μέσα από κάποιες πλατφόρμες που έχει δημιουργήσει Create a love simulation. Προσωπική μου άποψη είναι ότι μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει αυτές τις στιγμές για ανθρώπινη επαφή (έστω και με …ηλεκτρονικά μέσα) Download openssh-server. Υπάρχουν πολλοί (και σίγουρα ανάμεσά μας) που η συγκυρία δημιούργησε σοβαρά προβλήματα (οικονομικά, υγείας, κοινωνικά κ.α) 헬로모바일 유심. Αυτά νομίζω ότι πρέπει να είναι ζητήματα προτεραιότητας στις συναναστροφές μας. Δεν υποτιμώ την αξία της εκπαιδευτικής διαδικασίας Download goguryeo mode. Απλώς ιεραρχώ τις ανάγκες και θέτω προτεραιότητες.

Επειδή όμως σε καμιά περίπτωση δεν αδιαφορώ και για τα μαθήματα, θα ήθελα να έχω μια επαφή με τους μαθητές μέσω του παρακάτω e-mail: stef3071969@yahoo.gr ή στο sstefano@sch.gr Free download of prezi templates. Όποιος μαθητής/τρια θέλει να του στείλω οτιδήποτε σχετικό με τα μαθήματα που διδάσκω (επαναληπτικές ασκήσεις, διαγωνίσματα, θέματα από πανελλήνιους διαγωνισμούς, προτεινόμενες ιστοσελίδες, βίντεο κλπ) μπορεί να μου το ζητήσει μέσω αυτού του e-mail rar 압축풀기 다운로드.

Για αρχή προτείνω κάποιες ιστοσελίδες με αξιόλογο υλικό φυσικής.

https://www.kathimerinifysiki.gr/

https://viewonphysics.gr/

https://sites.google.com/site/surfingphysics/

https://phet.colorado.edu/

 

καθώς και δύο βίντεο σχετικά με την ιστορία της φυσικής

https://www.youtube.com/watch?v=bHwiTGjuZBo&t=727s (Νευτωνας)

https://www.youtube.com/watch?v=0uw0jtQUHws&t=731s (Γαλιλαίος)

Να είστε καλά! 폭스콘 바이오스!

Σκοδράνης Στέφανος, φυσικός

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *